Heeft u geïnvesteerd in Terneuzen?

GoN Projectontwikkeling, een onderdeel van Grondplan Nederland, is bezig met het opzetten van een samenwerking tussen alle grondeigenaren om de Westelijke Kanaalzone ontwikkelen. Heeft u grond in Terneuzen? Ontdek wat de Samenwerking Projectontwikkeling Westelijke Kanaalzone voor u kan betekenen.

Projectoverzicht

Villapark Overgooi, Almere

Villapark Overgooi in de Flevopolder is een gebied waar een exclusief en uniek woonmilieu gerealiseerd wordt, bestemd voor het topsegment van de woningmarkt, het ‘Wassenaar van Flevoland’. Villapark Overgooi is gelegen aan het Gooimeer en kenmerkt zich door een uitgestrekte en bosrijke omgeving.

Onze visie

Het Gooi is prachtig maar prijzig. Almere Overgooi biedt een prima alternatief, luxe woningen uit de topklasse, die een stuk beter betaalbaar zijn. De locatie is uniek, dicht bij water en bos. En er is veel ruimte voor zelfbouw. En de ligging is centraal.

De noodzaak om te ontwikkelen

In de Metropoolregio Amsterdam (MRA) bestaat een grote druk op de woningmarkt vanwege de grote werkgelegenheid en vele voorzieningen. Er is uitgerekend dat tot 2040 in de MRA ongeveer 300.000 woningen moeten worden bijgebouwd. Er bestaat een grote behoefte aan luxe maar betaalbare woningen.

Een strategisch gelegen locatie

Aangezien Amsterdam en Utrecht / het Gooi te weinig ruimte hebben voor de benodigde nieuwe woningen en in het Groene Hart mag niet gebouwd worden is Almere de belangrijkste uitwijkmogelijkheid. Met de nieuwe luchthaven van Lelystad Airport groeit de bedrijvigheid. Almere zal samen met Amsterdam uitgroeien tot het toekomstige hart van de Randstad.

Het luxe woonsegment in het Gooi is peperduur. Overgooi wil daar een betaalbaar alternatief voor bieden. De ligging van het perceel, aan de rand van het Cirkelbos, bij het Gooimeer biedt rust, ruimte en natuur. Almere biedt heel veel vrijheid bij het bouwen van je ideale huis.

Een duidelijk overheidsbelang

Het Rijk heeft Almere gevraagd om 60.000 woningen en 100.000 arbeidsplaatsen te realiseren. Bovendien is er een grootschalig wegennetproject door het Rijk in gang gezet. Uitgangspunt hierbij is om de verbindingen tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAA) te optimaliseren.


Investeren in onze projecten?

Projectontwikkeling
Nieuwe Stijl

Dubbel rendement: financieel én maatschappelijk.

Meer informatie?

Bel 072 - 20 20 300

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.